Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
nieuws
Qingdao North Torch Machine Tool Co.,Ltd
Thuis

Qingdao North Torch Machine Tool Co.,Ltd

China Qingdao North Torch Machine Tool Co.,Ltd certificaten
China Qingdao North Torch Machine Tool Co.,Ltd certificaten
Ik ben online Chatten Nu

Qingdao North Torch Machine Tool Co.,Ltd

1 2 3 4
Qingdao North Torch Machine Tool Co.,Ltd Qingdao North Torch Machine Tool Co.,Ltd Qingdao North Torch Machine Tool Co.,Ltd Qingdao North Torch Machine Tool Co.,Ltd
Vergaderzaal

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : NTM of de aangepaste draaibank zijn ook beschikbaar
Aantal werknemers : >200
Jaarlijkse omzet : 8000000-10000000
Opgericht Jaar : 1969
Export pct : 70% - 80%
Company Features: Specially designed and manufacture customized lathe

Co. van de de ToortsWerktuigmachine van het Qingdaonoorden, Ltd werd opgericht in 1969. Het behoorde oorspronkelijk tot Liuting-Luchthaven Militaire Onderneming van Overzeese Noord- van China Vlootluchtvaart (de Installatie van Luchtvaartmachines), en het is hoofdzakelijk de oorzaak van verwerken, midden en klein vliegtuigenonderhoud, vervangstukken die - met maat machines productie enz. Overeenkomstig het document dat in 1999 door centrale militaire commissie en de raad van de staat wordt uitgegeven, werd het bedrijf veranderd van militaire onderneming in een privé bedrijf, en onophoudelijk werd ontwikkeld.

 

Onder ogen ziend Draaibank, zijn de Flensdraaibank, de Horizontale Draaibankmachine, CNC de Op zwaar werk berekende horizontale draaibank, de Broodjes Draaiende Draaibank, de Propeller draaiende draaibank, de Conventionele Draaibank, CNC de Beëindigen-Gezicht draaibank, de automobiele draaibank van de wielhub, grote de vloer-type draaibank, CNC de Machine van de Boringsdraaibank en CNC de machine van de malendraaibank de belangrijke producten van het bedrijf. Deze machines worden wijd toegepast op de energie & het vervoer, mijnbouw &metallurgy, spoorwegen & scheepsbouw, pijp het vormen, automobiele delen, de windenergie chemische industrie en andere machines verwerkende industrie.

 

Wij verstrekken de perfecte CAD/CAM informatieverwerking en 3D ontwerpsoftware, die met binnenlandse hoog-onderwijsinstellingen wordt gecombineerd een wetenschap en technologievereniging te vormen. Wij lanceren jaarlijks meer dan averagely 5 hoge technische octrooiproducten.

 

Het bedrijf heeft certificatie van het de kwaliteitsbeheersysteem van ISO9001 de internationale, Ce-Certificaat, EAC-Certificaat, het Certificaat van BV overgegaan, enz. en één van de 100 progressieve die de groeionderneming door de Qingdao-Overheid geworden wordt gesteund. Het is ook een onderneming door de nationale innovatiefondsen dat wordt gesteund. Als zeer belangrijke onderneming in Shandong-provincie, zijn wij de eerste onderneming die onderzocht en de grote vloer-type draaibankreeks vervaardigde.

 

Onze producten zijn uitgevoerd naar Georgië, Rusland, India, Iran, Panama, Colombia, Brazilië, Indonesië, Australië, Mexico, Amerika, Frankrijk, Iran, Chili, Noorwegen, Thailand, Pakistan, Argentinië en enz. wegens de uitstekende en stabiele kwaliteit met bodemprijs en professionele naverkoop maakt de dienst ons van andere concurrenten afzonderlijk en wint een goede reputatie van binnenlands en in het buitenland klanten.

 

Met het concept „diversiteit en achtervolging van voortreffelijkheid“, pogen wij superieure producten en de dienst aan onze klanten aan te bieden.

 

Markering: Professionele de Draaibankfabrikant van China, Draaibankmachine, Horizontale draaibank, CNC draaibank, Pijpdraaibank, Broodjes Draaiende draaibank, Verticale Draaibank.

 

 

 

 

Contactgegevens
Qingdao North Torch Machine Tool Co.,Ltd

Contactpersoon: Anna Sun

Tel.: 18266613366

Fax: 86-532-87729858

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)