Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
nieuws
Qingdao North Torch Machine Tool Co.,Ltd
Thuis

Qingdao North Torch Machine Tool Co.,Ltd Fabrieksreis

China Qingdao North Torch Machine Tool Co.,Ltd certificaten
China Qingdao North Torch Machine Tool Co.,Ltd certificaten
Ik ben online Chatten Nu
 • lopende band

  1. Afgietsels van Horizontale Draaibankmachine, Verticale Draaibank, Broodjes Draaiende Draaibank, andere CNC Draaibank.

   

  Wij hebben onze eigen gieterij voor afgietselsproces. Wij kunnen de kwaliteit zeer goed controleren.

   

   

   

  2.Machining proces

   

   

  Wij hebben 12 van de grote brug malende meters machine, de grote machine van het brugmalen en boring machine om het malen, het boring te beëindigen, malend proces voor de machinedelen zoals asblok, losse kop, machinebed, gidssporen, enz. Welke waarborg een hoge precisie en een starheid van de machine. Alle toestellen, gidssporen worden gemalen door onze brug malende machine.

   

  Bovendien, wij inspecteren alle machine hoofdcomponenets na het machinaal bewerken van proces om de hoogte te verzekeren - kwaliteit. Zodra wij één of ander probleem vonden, zullen wij het machinedeel onmiddellijk afdanken.

   

  Ons bedrijfprincipe is: Kwaliteit altijd om eerst te komen!

  Qingdao North Torch Machine Tool Co.,Ltd fabriek productielijn 0Qingdao North Torch Machine Tool Co.,Ltd fabriek productielijn 1Qingdao North Torch Machine Tool Co.,Ltd fabriek productielijn 2

   

   

   

   

  3. De Inspectie van de draaibankmachine

   

   

  Wij inspecteren de machinehardheid, starheid, eerlijkheid door het professionele materiaal, zoals het systeem van de stijfheidsopsporing en collimator.

   

   

  Qingdao North Torch Machine Tool Co.,Ltd fabriek productielijn 3Qingdao North Torch Machine Tool Co.,Ltd fabriek productielijn 4

 • OEM / ODM

  Wij zijn gespecialiseerd in de productie van aangepaste draaibankmachine, broodjes draaiende draaibank, CNC draaibank, Op zwaar werk berekende Horizontale Draaibank, CNC Malende Machine, CNC Malen Draaiende Draaibank, CNC Boringsdraaibank, Flens draaiende draaibank, Vloertype Draaibank, enz.

   

   

  Ons embleem en merk van de Draaibankmachine zijn NTM. Wij ontwerpen en vervaardigen ook Aangepaste draaibank met klantenembleem.

   

   

  Warm welkom u om ons bedrijf voor samenwerking tussen bedrijven te bezoeken.

   

   

  Dank u.

   

   

  Dit is de draaibank van onze Europese die Klant door ons bedrijf met het embleem van de klant, merk en lokale taal wordt vervaardigd.

   

   

  Qingdao North Torch Machine Tool Co.,Ltd fabriek productielijn 0

 • R & D

  Wij hebben ons eigen professionele techniek en technisch team om de het aangepaste ontwerp en vervaardiging van de draaibankmachine van meer dan 50 jaar te voorzien ervarings.

   

   

  Wij kunnen speciaal ontworpen en gemaakte speciale cnc draaibank, verticale draaibank, draaibankmachines, broodjes draaiende draaibank, flensdraaibank, pijp die draaibank, cnc het malen draaibank, cnc malenmachine en andere horizontale draaibankmachine inpast. Wij hebben de capaciteit om uniek ontwerp te verstrekken dat de gebruiker sparen kosten helpt en verbeteren hoogst de het machinaal bewerken efficiency. Dit maakte mijn bedrijf dat heel wat orden van de draaibankmachine elk jaar uit de nationale en overzee markten wordt verkregen.

   
Contactgegevens
Qingdao North Torch Machine Tool Co.,Ltd

Contactpersoon: Anna Sun

Tel.: 18266613366

Fax: 86-532-87729858

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)